Furculiță: Maia Sandu este un virus, iar această maladie poate fi tratată prin vaccinul „Blocul comuniștilor și a socialiștilor”

Furtul miliardului, concesionarea Aeroportului, privatizările dubioase sunt consecințele guvernării Alianței pentru Integrarea Europeană. În cazul în care după alegerile parlamentare anticipate la putere vor ajunge aceleași partide, dar cu altă denumire, în loc de PLDM va fi PAS, atunci degradarea Republicii Moldova este ireversibilă. Despre aceasta președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat la RENTV Moldova. Socialistul a amintit că recent președintele Maia Sandu a respins un șir de proiecte sociale, menite să ajute cetățenii, notează NTV Moldova.

“Aceste legi au fost aprobate în interesul oamenilor, dar, pentru că ele sunt în contradicție cu organizațiile financiare internaționale, președintele nu le-a promulgat. Maia Sandu nu va face nimic din ceea ce interzice FMI. Pentru Republica Moldova, Maia Sandu este un virus, iar această maladie poate fi tratată prin vaccinul numit „Blocul comuniștilor și a socialiștilor”, a declarat Furculiță.

Socialiștii și Comuniștii au anunțat crearea unui bloc electoral săptămâna trecut, după câteva zile de negocieri. Luni, aceștia au și depus actele la CEC, figurând pe locul șase în buletinul de vot.

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata