Gala Laureaților APSM 2019

Talente unice, rezultatele remarcabile și multe emoții. Sub aceștia termeni s-a desfășurat Gala Laureaților Asociației Presei Sportive din Moldova, ediția 2019, la care au participat peste 100 de invitați – sportivi, antrenori, jurnaliști, precum și politicieni.

Ca orice eveniment oficial, Gala a început cu intonarea imnului național.

A urmat apoi cuvântul de salut al președintelui APSM, Eduard Ciobanu, care a lăudat succesele obținute de sportul nostru în acest an.

„Mă bucur de eroii noștri, sportivii, care duc faima Moldovei în condiții, uneori neegale cu alte țări mondiale. Totuși, vedem că pe treapta cea mai înaltă deseori sunt anume sportivii din Moldova. Bravo lor și noi ne mândrim că avem asemenea patrioți ai neamului.”

Festivitatea de premiere a debutat cu oferirea diplomelor jurnaliștilor care au promovat sportul moldovenesc, printre care și colegul nostru, Ion Anușca.

Cu distincții speciale s-au ales președinții de Federații, precum și acestea, iar ulterior sportivii, Nicolae Cărăuș, Muay Thai, Anastasia Nichita, lupte, Tatiana Salcuțan, natație, Daniel Cataraga, lupte greco-romane, naționala de futsal, care a devenit cea mai bună echipă a anului și cea de fotbal a APSM, desemnată cea bună formație corporativă.

Totuși, momentul special al Galei l-a avut în prim-plan pe Denis Vieru, desemnat cel mai bun sportiv al anului. Emoționat, acesta a ținut să mulțumească tuturor celor care stau în spatele succeselor lui.

„Toate acestea n-ar fi posibile fără ajutorul multor, fără suportul multor oameni care mă iubesc cu adevărat și țin. Cu asta le și mulțumesc, începând de la părinți, antrenori, Federația, toți cei care depun muncă și suflet în a obține aceste rezultate. Sper ca în 2020 atât eu, cât și colegii mei să facem o nouă surpriză plăcută.”

Menționăm că Gala Laureaților Presei Sportive din Moldova a ajuns în acest an la cea de-a 26-a ediție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata