Generalul Alexei, despre fostul procuror al Chișinăului: „S-a dus la Moscova bou și a venit vacă”

Noi dispute acide între generalul Nicolae Alexei, președintele Partidului Legii și Dreptății, și Ivan Diacov, fratele lui Dumitru Diacov și fost procuror-șef al Chișinău.

„Dacă nu venea frate-său în politică, avea să-și tărăie ciolanele prin Soroca toată viața, acolo, unde a fost trimis la lucru ca anchetator. Frate-său la scos din mocirlă și l-a purtat prin diferite funcții, inclusiv prin funcția de procuror-șef al municipiului Chișinău.
Zice tipul că, în 1990, a fost trimis la Moscova pentru a face carte și a primi „acces la secretul de stat …”
Poate o fi și așa, dar oricine, care înțelege despre ce este vorba, ar spune: „S-o dus, la Moscova, bou și o venit vacă „. Zic așa, pentru că acest bleg habar nu are ce a învățat la Moscova. Confundă două domenii de activitate, două legi, care reglementează aceste domenii: Legea cu privire la secretul de stat și,
Legea privind activitatea specială de investigații”, scrie Alexei pe Facebook.
„Și încă una, pseudo-procurorul plămâdit de frate-său, spune „o țară întreagă cunoaște, că eu am luptat cu Plahotniuc…Da, o țară întreagă cunoaște spectacolul de prost gust, făcut de acest clovn în anii 2010-2015, pe când se afla în fruntea procuraturii mun. Chișinău. Cele mai grave infracțiuni, Plahotniuc le-a săvârșit tocmai în această perioadă de timp/2010-2015/ și, atenție, pe teritoriul mun. Chișinău”, a completat Alexei.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata