Ghimpu, acuzații în adresa Maiei Sandu: „Mai înainte parcă sărise cu parașuta. Astăzi, s-a cocoțat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din Carpații românești. Ce mai urmează…, submarinul?”

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, o critică dur pe Maia Sandu, după ce aceasta a urcat pe vârful Moldoveanu din Carpați, la aproape 3000 de metri altitudine, iar pe rețelele sociale au apărut poze cu ea pe cel mai înalt vârf al României.

„Mai înainte parcă sărise cu parașuta. Astăzi, s-a cocoțat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din Carpații românești. Ce mai urmează…, submarinul? Diferența dintre ea și Igor Kremlinovici este doar una: că ultimul a început să-și facă poze “a la Putin” după ce a devenit Președinte în Rusia, iar “Maica” a început-o cu România. Și de ce tocmai în România, că mai sunt și alte vârfuri de munte prin alte locuri?”, se întreabă Ghimpu.

„Cred, ca să-și camufleze politica putinistă (oare chiar dansa nu înțelege, că politica nu-i un ac, ca să-l ascunzi într-o căpiță de fân…) și pentru ca să-i poată manipula și-in continuare și pe “moldoveniști”, și pe unioniști”.

„Mai țineți minte, au mai fost unii care făceau “scamatorii” “a la Putin”, demonstrându-și bărbăția, dar… Ce-i în capul unor “conducători” de la noi “oameni buni” și ce-i cu moda asta să vorbești de UE, dar în același timp să imiți ca maimuța “capul” unui stat, care conduce autoritar și tratează RM ca pe o gubernie a Rusiei, dar nu ca pe un teritoriu al României luat de către strămoșii lui prin ocupația Basarabiei la 28 Iunie 1940”, mai spune Ghimpu.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata