Grădinițele din Chișinău își extind programul

Veste bună pentru părinții și micuții din Chișinău. Începând cu 7 septembrie programul de lucru al grădinițelor se va extinde, au anunțat astăzi autoritățile publice locale.

„Programul de activitate a instituțiilor de educație timpurie va fi extins și intervalul de activitate acestora va fi de la ora 07:30 până la 17:30. În context, începând cu ziua de 7 septembrie, grădinițele din orașul Chișinăul, acolo unde este fondator CMC, vor activa cu program extins.”

Astfel, Cutasevici a mai explicat și că grupele de grădiniță vor fi completate inițial cu copiii care au vârsta mai mare de patru ani, pentru ca mai târziu să fie admiși și copiii de vârstă mai mica, peste o săptămână sau două.

Totodată, viceprimarul a ținut să menționează că pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, elevii din instituțiile municipale de învățământ vor primi hrana la pachet.

Precizăm că din cele 131 de grădinițe existente în Chișinău, doar una nu a primit avizul pozitiv de activitate din partea Agenției Naționale de Sănătate Publică.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata