Grosu: „PAS a făcut o treabă bună de când a preluat conducerea în totalitate a țării”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu dă vina doar pe crizele sociale, pandemicie și, în special, pe cele econoice cu care se confruntă țara noastră pentru cădearea Partidului Acțiune și Solidaritate în sondajele recent făcute public. În cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, speakerul a spus că după asemenea crize și scumpiri, coborârea în ierarhii a principalei formațiuni din Moldova este ceva firesc.

(Igor Grosu, președintele Parlamentului)

„Sunt sondaje și sondaje. Noi trebuie să le luăm atent, să le analizăm. Nu ne complacem în rezultate foarte bune. Înțeleg. Este și firesc, după aceste crize, scumpiri și așa mai departe este firesc să scadă. De altfel ar fi anormal. Dar asta nu ne demotivează. Noi trebuie să mergem mai departe.”

Cu toate acestea, Igor Grosu declară că PAS a făcut o treabă bună de când a preluat conducerea în totalitate a țării.

(Igor Grosu, președintele Parlamentului)

„Bine, dacă aș da timpul înapoi, ceea ce este imposibil, cred că am fi fost ceva mai atenți la unele momente, la unele decizii. Poate ne-am fi luat ceva mai mult timp pentru unele decizii, am fi verificat niște lucruri o dată în plus. Dar, per total, eu cred că direcția este acea care trebuie.”

Amintim că, potrivit sondajului „CBS Research”, realizat împreună cu IDIS „Viitorul” şi IPRI din Bucureşti, făcut public luni, în cazul unor alegeri parlamentare anticipate, pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor ar vota 37,8% din cetăţenii decişi, iar pentru Partidul Acțiune și Solidaritate – 37,7%.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata