Ieri, alte 70 de persoane au fost raportat ca fiind decedate din cauza Covid-19. Cea mai tânără victimă avea 37 de ani

70 de decese, un nou record absolut de la începutul pandemiei, și alte 1111 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, în țara noastră, din cele peste 7400 de teste efectuate. Din numărul total de cazuri, 7 sunt de import. Totodată, 18 cazuri au fost raportate în rândurile personalului medical.

Numărul morților de COVID-19 în Moldova e cu câteva sute mai mare decât cifra oficială actuală ce se apropie de 8300. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, care a subliniat că multe decese au fost înregistrate încă anul trecut, dar nu au fost incluse în statistica oficială. Autoritățile subliniază că o parte dintre decesele raportate ieri sunt cazuri înregistrate anterior, dar care nu au fost incluse în statistici.

Cea mai tânără victimă de ieri a virusului COVID-19 este o femeie de 37 de ani. Aceasta era internată în spitalul raional Călărași, fiind infectată cu HIV/SIDA.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare sunt internați 2698 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 285 în stare extrem de gravă. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns astfel la 350.679 de cazuri. 70 de persoane au decedat ieri, numărul total ajungând la 8.323 de cazuri.

În total, până acum 329.912 persoane s-au tratat de infecție.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata