Igor Dodon spune cum decurg vizitele în teritoriu: Cinci mașini de la SIS și CNA merg după mine. 30 de oameni. Nu aveți cu ce vă ocupa?

Motivând oficial că ar fi o operațiunea specială de investigație, agenții SIS și procurorii îl urmăresc în număr mare pe Igor Dodon atunci când acesta merge la discuții cu oamenii din teritoriu. O declarație în acest sens a fost făcută chiar de către ex-președintele Republicii Moldova în cadrul emisiunii Morari.live.

„Eu sunt gata pentru orice decizie. După ce am ieșit din arest la domiciliu unde mă duc e operațiune specială de investigație și se duc să pună ascultare, după mine cinci mașini de la SIS și CNA când mă duc în teritoriu, se schimbă. Și așa în fiecare zi, da voi chiar nu aveți cu ce vă ocupa? Eu înțeleg că vreți să îi faceți pe placul Maiei Sandu cu ceva, dar eu nu încalc legea.”, a declarat Igor Dodon.

Mai mult decât atât, fostul șef de stat a mărturisit că după ce PAS a câștigat puterea, a primit mesaje inclusiv de la oameni din anturajul Maiei Sandu, ca să plece din țară.

„Eu am spus și repet, nu am pentru ce să fug din țară. Eu n-am participat la furtul miliardului, la darea aeroportului.”, a punctat Dodon.

Liderul informal al PSRM a dezvăluit și ce învinuiri a adus procurorul soției sale, adăugând că dacă în cazul lui se aștepta că i se vor deschide dosare penale, nu se putea gândi că actuala guvernare se va răfui inclusiv și cu membrii familiei sale.

„Eu înțeleg că ei nu au niciun fel de limite. Eu când am rămas în țară fiind conștient de faptul că o să fie dosare penale, o să mă închidă, eram conștient de asta și le-am spus colegilor de partid, la familie, dar eu nu puteam să îmi închipui că ei o să-și bată joc de mama mea pensionară, că o să-și bată joc de soția mea. Știți care sunt argumentele cu care au pus-o sub învinuire pe soția mea? Ca ea când eu veneam acasă îmi dădea sfaturi cum să încalc legea, eu o să public toate aceste ordonanțe ale procurorilor. Eu nu o să tac și nu o să fug din țară. O să lupt mai departe așa cum am luptat și nu o să cedez”, a menționat Dodon.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata