VIDEO/ IGSU a dus atmosfera sărbătorilor de Crăciun micilor pacienți de la Institutul Oncologic din Chișinău

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a desfășurat o activitate cultural artistică pentru mai mulți copii internați la Institutul Oncologic din municipiul Chișinău. Salvatorii și pompierii le-au organizat pacienților o frumoasă atmosferă de sărbătoare.

Potrivit IGSU, patru autospeciale de intervenție împodobite cu ghirlande și luminițe s-au amplasat pe fațada clădirii, oferind un spectacol de lumini și bucurie. La eveniment a participant Fanfara Inspectoratului General de Carabinieri, care au interpretat un recital de colinzi și piese de Crăciun destinat tuturor vizitatorilor, pacienților, dar și personalului medical. Actorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” au organizat copiilor în dar un spectacol cu păpuși.

Micuții au fost încântați să admire spectacolul de lumini, interpretarea recitalului de colinzi, dar și desfășurarea scenetei organizată de trupa de actori. La final, pacienții internați au primit daruri și felicitări cu ocazia sărbătorilor, din partea conducerii IGSU.

Tradițional, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează în preajma sărbătorilor de iarnă Caravana Salvatorilor și Pompierilor.

În acest an autospecialele împodobite au adus feeria sărbătorilor pentru micuții pacienți din cadrul Institutului Oncologic din municipiul Chișinău. Scopul activităților realizate în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri și Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” este de a bucura copiii din spital, dar și de a le oferi o atmosferă magică în ajun de Crăciun.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata