Ilan Șor cheamă cetățenii la un nou protest pe 23 octombrie. Unde va avea loc acțiunea

Liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, cheamă cetățenii la un nou protest care ar avea să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, duminică,  23 octombrie, începând cu ora 15:00. 

Într-o imagine, dar și un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Șor menționează că PAS și Maia Sandu ar fi instituit dictatura în țară.

„Ei vor să ne închidă gura și să ne aresteze. Noi, însă, vom lupta până la capăt. Nu vom ceda, până când vor pleca. Duminică, 23 octombrie, ora 15:00, haideți să venim cât mai mulți în Piața Marii Adunări Naționale. Doar astfel putem scăpa cât mai curând de ciuma galbenă.”, a scris Ilan Șor.

Amintim că duminică, mii de oameni s-au adunat în centrul capitalei, pentru a participa la protestul organizat de Partidul Politic „ȘOR”, însă poliția a blocat accesul manifestanților în Piața Marii Adunări Naționale. Ulterior, aproape de miezul nopții, sute de polițiști din trupele speciale au evacuat toate corturile, cu bunurile care se aflau în ele.

Într-o notă emisă presei de Poliție, se anunță că s-a constatat că organizatorii protestului au încălcat intenționat cerințele stabilite anterior în cadrul ședinței comune dintre ei, Primăria mun.Chișinău și Poliție.

Totodată, potrivit organelor de ordine, organizatorii au manifestat o lipsă de comunicare și conlucrare cu forțele de ordine; au îndemnat protestatarii la nesubordonare și la schimbarea locației, inclusiv prin altercații. Mai mult decît atît, unii participanți la proteste aveau la ei obiecte interzise.

VEZI ȘI – Organizații neguvernamentale condamnă încălcarea dreptului la libertatea întrunirilor prin dispersarea protestului desfășurat în fața Parlamentului

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata