Interlopul Gheorghe Orlov, dat în căutare internațională și extrădat de Ucraina, a fost pus în libertate de justiția moldovenească

Interlopul Gheorghe Orlov, dat anterior în căutare internațională, care în luna noiembrie 2020 a reușit să intre și să plece de pe teritoriul R. Moldova, iar la 14 noiembrie 2020 a fost extrădat din Ucraina către organele de drept din R. Moldova și care era învinuit de „participație și acțiuni de șantaj în proporții deosebit de mari” a fost achitat de judecători. Sentința de achitare a fost pronunțată la 30 martie curent de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, potrivit ZdG.

Prin Încheierea instanței de judecată, Gheorghe Orlov, cunoscut și ca Gheorghe Nazaruc, a fost eliberat din arest la domiciliu.

Potrivit deciziei Judecătoriei Chișinău, magistrații l-au achitat pe Orlov „pe motiv că faptele imputate acestuia nu întrunesc elementele componenței de infracțiune”.

Gheorghe Orlov, dat în căutare internațională, care în luna noiembrie a reușit să intre și să plece de pe teritoriul Moldovei, a fost extrădat la 14 noiembrie, 2020, din Ucraina către organele de drept din Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata