Întrevedere de rămas bun între Președintele Parlamentului și ambasadoarea Estoniei: „Mizăm ca Republica Moldova să fie în continuare prioritară pe agendă”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadoarea Estoniei în Republica Moldova cu sediul la București, Ingrid Kressel Vinciguerra, transmite Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

Oficialii au discutat despre situația internă și agenda parlamentară, dar și despre contribuția Estoniei în procesul de obținere a statutului de țară candidată la UE pentru Republica Moldova. „Experiența statelor UE este importantă pentru noi, iar Estonia ne poate ajuta cu expertiză pe digitalizarea serviciilor publice și nu doar”, a menționat șeful legislativului.

În cadrul întrevederii au fost abordate și progresele pe care le-a realizat Republica Moldova în implementarea recomandărilor formulate de către Comisia Europeană.

Președintele Parlamentului i-a urat succes ambasadoarei Ingrid Kressel Vinciguerra în noua sa funcție de directoare a Centrului Estonian pentru Dezvoltare Internațională. „Mizăm ca Republica Moldova să fie în continuare prioritară pe agendă”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata