Ion Ceban: Circulația troleibuzelor din capitală ar putea fi sistată, din cauza crizei energetice

Troleibuzele din capitală ar putea să nu mai circule, din cauza crizei energetice. Cel puțin asta spune primarul general al capitalei, Ion Ceban. Edilul afirmă că solicitări neoficiale au fost făcute din partea celor de la Guvernare.

Totodată, el spune că nu va întreprinde ceva, până când solicitarea nu va fi oficială din partea guvernului.

„Ni se tot transmite din a treia persoană prin alte persoane să oprim troleibuzele 360 și zilnic la linie 332 de unități, deoarece nu vom avea curent electric. Azi posibil să mai avem, mâine poate să nu ajungă. Nu avem nici o informație oficială, nici o solicitare în scris. Asta ar însemna că noi trebuie să oprim transportul în bază la ce? Repet nici un primar și președinte de raion nu am fost întruniți pentru a se discuta cu noi ce acțiuni întreprindem în fiecare etapă. Dacă nu vom avea solicitare în scris noi nu vom stopa transportul, cum să explicăm oamenilor că de mâine ei vor ajunge pe jos la lucru? Aceste schimbări trebuie comunicate, avertizate, după care să fie implementate. Oamenii trebuie să cunoască. Nu folosiți diverse persoane să ne transmită să oprim troleibuzele, nu avem cum și în bază la ce.” a menționat Ion Ceban în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei.

În același timp, edilul anunță că școlile ar putea trece din nou la regim online.

„Nu cunoaștem cum facem cu școlile și grădinițele, tot la nivel de discuții în public am aflat că e posibil ca copii să iasă mai devreme în vacanță, ce facem cu grădinițele?? Nimeni nu a comunicat oficial cu nici un APL. Este luni și nici un anunț public oficial, nici o ședință a CSE Național nu am văzut dacă se întrunește astăzi sau în altă zi.”, a mai declarat Ceban.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata