Ion Ceban vrea să aducă cât mai mulți investitori în Moldova. Ce idei au fost discutate cu reprezentanții Asociației Globale Independente a Qatarului

Businessul din Republica Moldova, inclusiv cel din Chișinău, are un potențial economic enorm pentru a deveni atractiv, atât pentru cei din țară care investesc, dar și din afară. Cel puțin asta spune Primarul general al capitalei, Ion Ceban, după ce a discutat unele idei și propuneri cu reprezentanții Asociației Globale Independente a Qatarului care cuprinde mai mult de 140 de companii de afaceri.

Țara noastră poate fi văzută pe plan extern și astfel să-și crească comunitatea de bussines. Agro Hub-uri, domeniul alimentar, proiecte în sectorul IT și instruiri, să fie deschise linii de export spre Qatar și multe alte avantaje care pot fi analizate și lansate. Sunt companii care vor să vină și să cunoască oportunitățile economice din Republica Moldova, iar noi suntem deschiși”, a declarat Ceban.

Amintim că Ion Ceban se află într-o deplasare în Qatar. Vizita de lucru este efectuată la invitația colegilor din Qatar.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata