Ion Chicu: „Deputații ignoră problemele societății”

Dacă în luna august sau septembrie profesorii nu-și vor primi salariile, asumați-vă problema dată. Acesta este ultimul mesaj adresat de către prim-ministrul Ion Chicu deputaților, care, mai crede premierului, continuă să fugă de el, întrucât deja a treia oară în decurs de doar o săptămână n-au reușit să se întrunească în ședință plenară din lipsă de cvorum.

Astfel, printr-o postare pe Facebook, premierul menționează că ceea ce se întâmplă în Legislativul de la Chișinău este deja culmea ridicolului și a iresponabilității, deoarece ceea ce promovează Guvernul sunt proiecte absolut necesare pentru oameni, respective, zice acesta, va merge în Parlament și joi și vineri, și de oricâte ori va fi necesar. “Să vedem cât vor fugi de mine”, a atenționat Ion Chicu.

Totodată, prim-ministrul le-a promis aleșilor poporului, că în cazul în care bugetarii vor rămâne fără salarii, în aceeași situație se vor afla toți bugetarii, inclusiv și deputații.

Amintim că aleșii poporului din fracțiunile Pro-Moldova, „Șor”, PAS și PPDA au boicotat trei ședințe consecutive ale Parlamentului, în care urmau să fie adoptate mai multe proiecte de Lege asumate de către Guvern, inclusiv rectificarea bugetului de stat pentru 2020.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata