Israel: „Tot mai multe persoane sunt internate în spital cu infecția Covid, în pofida faptului că au fost vaccinate cu ambele doze

Israel, una dintre țările campioane la nivel planetar atunci când vine vorba despre vaccinarea anti-Covid, se confruntă din nou cu o creștere exponențială a cazurilor de coronavirus.

Varianta Delta a virusului, o variantă mult mai contagioasă, s-a răspândit atât de rapid în această țară, încât numărul cazurilor aproape că s-a dublat de la o săptămână la alta. În plus, mai mult de un sfert dintre cei aflați în spitale în stare gravă sunt persoane vaccinate cu ambele doze.

Numărul cazurilor grave de Covid-19 din Israel a crescut cu aproape 50% de săptămâna trecută și continuă să crească, pe măsură ce varianta Delta se răspândește în toată țara.

În ciuda succesului campaniei de vaccinare, media curentă a infecțiilor noi zilnice a crescut. Săptămâna trecută, autoritățile israeliene au avertizat că țara se va confrunta în perioada următoare cu 600 de cazuri noi pe zi și că această cifră este de așteptat să crească de 1000 în doar zece zile, pe măsură ce varianta Delta se răspândește.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata