VIDEO// Dodon: „Președinția a trecut sub control extern. Trădătorii trebuie alungați din țară”

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, a venit din nou cu un mesaj dur în adresa Președinției. Acesta, în cadrul unui miting organizat de blocul Comuniștilor și Socialiștilor, a acuzat instituția că, din noiembrie, anul trecut, când Maia Sandu a câștigat detașat alegerile prezidențială, a trecut sub control extern.

Dodon spune că cei care, din 2009 încoace, au fost la guvernare vor răspunde „pentru faptele comise, inclusiv arderea Președinției și Parlamentului”.

Nu întâmplător am organizat mitingul de astăzi ”Iubim Moldova” între Președinție și Parlament, deoarece Președinția a trecut sub control extern. Sarcina noastră este ca Parlamentul să rămână independent în slujba poporului Republicii Moldova. Iar trădătorii trebuie alungați. Avem o echipă care întotdeauna a făcut față la orice provocări. O va face și de această dată.

Curând vom marca 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Așa cum a spus Ștefan cel Mare și Sfînt, trebuie să păstrăm acest pământ și să-l transmitem copiilor, copiilor noștri. Noi trebuie să păstrăm țara pentru urmașii noștri”, a mai declarat Dodon.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata