Jurnaliștii, locul doi la Cupa Artiștilor

Echipa Asociației Presei Sportive din Moldova, din lotul căreia a făcut parte și reporterul postului nostru de televiziune, Ion Anușca, 0.35… s-a clasat pe locul doi în cadrul primei ediții a turneului amical Cupa ARTIȘTILOR.
Jurnaliștii au acces fără probleme în ultimul act, după ce au trecut cu 6-3 de echipa FCA Real. În finală, deși au controlat în mare parte jocul contra formației MAIB, colegii noștri au cedat la loviturile de departajare, scor 3-1, după ce rezultatul din timpul regulamentar a fost, 1-1.
Printre inițiatorii acestei noi competiții, Ion Suruceanu le-a mulțumit tuturor participanților, precum și Federației Moldovenești de Fotbal.
SNC: 2.15-2.30 (Ion Suruceanu, interpret)
„Vreau să aduc sincere felicitări și mulțumiri, deoarece începutul este cu ajutorul și cu suportul FMF. În special vreau să aduc mulțumiri domnului președinte Pavel Cebanu.”
La rândul său, Ruslan Berzoi a reiterat faptul că FMF-ul este deschisă oricărei acțiuni care promovează fotbalul.
SNC: 1.30-1.42 (Ruslan Berzoi, vicepreședinte al FMF)
„FMF este alături de orice inițiativă nobilă de a organiza asemenea campionate, turnee, cupe care au drept scop promovarea, popularizarea și dezvoltarea fotbalului moldovenesc.”
Menționăm că pentru echipa Asociației Presei Sportive urmează turneul Open Cupa Presei, care va debuta pe 23 februarie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata