Jurnaliștii moldoveni, din nou pe podium

O nouă evoluție de apreciat pentru echipa de fotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova, care a devenit vicecampioana turneului „Odessa International Media Cup”, ediția 2019. La competiția ce s-a desfășurat în sistemul 8 contra 8 și a căror meciuri s-au jucat într-o singură zi, „Tricolorii” au intrat pe teren hotărâți, dar norocul nu a fost de partea lor, respectiv au pierdut cu 0-1 în fața Georgiei.
Moldova nu a cedat, iar în continuare a dat de pământ cu celelalte echipe, 4-1 cu Germania, 4-0 cu Lituania, 5-2 cu Ucraina și 5-1 cu Azerbaijan, victorii ce i-au permis să câștige medaliile de argint.
„Echipa Moldovei a marcat astăzi 18 goluri. Este greu de crezut, pentru că în aproape 20 de minute este ceva ireal. Voi ați demonstrat că este ceva real. Da, voi ați fost aproape. Așadar, „Odessa International Media Cup”, selecționata din Moldova, locul doi, argintul, vicecampionii.”
Mai mult de atât, APSM s-a ales și cu două premii la individul. Președintele APSM și căpitanul echipei, Ciobanu Eduard a fost desemnat cel mai bun atacant.
Iar Serghei Ursul, cu cinci goluri marcate, a devenit golgheterul competiției desfășurate pe malul Mării Negre.
Din nou în lotul APSM, colegul nostru, Ion Anușca a spus la finalul turneului că Moldova a fost învinsă de legile fotbalului, și nicidecum de Georgia.
0.13-0.30 + 0.34-0.37 (Ion Anușca, reporter Național 4)
„Evoluția a fost una bună, chiar dacă am ocupat locul doi. Și aici mă refer la jocul pe care l-am prestat, pentru că primul loc, Georgia, care ne-a învins, a făcut-o dintr-o greșeală a noastră, pentru că noi n-am marcat, ei au marcat și au câștigat cu 1-0, respectiv au mers înainte. Simplu, nu marchezi, legea fotbalului, o fac ei.”
Menționăm că marea câștigătoare a „Odessa International Media Cup” a devenit Georgia, în timp ce Ucraina a completat podiumul turneului.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata