Liga Campionilor, revine cu faza optimilor de finală

Bucurie enormă pentru fanii „Sportului Rege”. Cea mai titrată competiție intercluburi, Liga Campionilor revine, marți, cu primele partide din cadrul optimilor de finală ale ediției 2017-2018.
Spectacolul este garantat, încă din prima zi a acestei faze, odată ce în teren, față în față, le vom vedea pe Juventus și Tottenham. „Bătrâna Doamnă” a câștigat ultimele cinci meciuri disputate, marcând 13 goluri, fără să primească vreunul. La rândul său, „Spurs” este neînvinsă în ultimele cinci partide din Premier League.
Experiența e de partea gazdelor, finaliste ale Ligii Campionilor de două ori în ultimii trei ani. Totuși, în unica dispută dintre cele două formații, care a avut loc anul trecut, sub forma unui amical, Tottenham a câștigat cu 2-0.
În cea de-a doua întâlnire a zilei, Manchester City pornește clar cu prima șansă în fața lui FC Basel. Echipa pregătită de Pep Guardiola defilieaza în acest sezon competițional pe toate planurile, în timp ce adversara sa trece printr-un moment extrem de delicat în campionatul intern, competiție, unde se vede depășită de Young Boys Berna în lupta pentru titlu. Totuși, mingea este rotunda, respectiv ne mai poate oferi multe, multe alte rezultate finale surprinzătoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata