Liviu Vovc semnalează continuarea dezmățului la Criuleni: Consilierii PAS, PSRM, ȘOR și PD au votat ca președinte al raionului un exponent al socialiștilor

Consilierii PAS alături de cei din PSRM, Partidul ȘOR și PDM, ar continua dezmățul la Criuleni. Acest fapt a fost semnalat de secretarul general al Platformei DA, Liviu Vovc, care menționează că cei menționați ar fi votat ca președinte interimar al raionului pe un exponent al socialiștilor.

Totul ar fi pornit de la faptul că Cancelaria de Stat confirmase că suspendarea președintelui raionului, membru al Platformei DA, ar fi fost ilegală și ar fi notificat Consiliul raional că trebuie să anuleze decizia, urmând să-l repună în funcție pe Pavel Spînu.
„Ce au făcut consilierii raionali ai partidelor menționate mai sus? Au respins solicitarea Cancelariei de Stat și au votat ca președinte interimar un exponent al socialiștilor. Eu nu am avut niciodată așteptări față de socialiști sau șor că vor activa conform legii.”, a scris Vovc.
Totuși, acesta se arată dezamăgit că foștii parteneri din Blocul ACUM (Platforma DA și PAS) ar fi putut accepta numirea exponentului socialiștilor care, potrivit lui Vovc, ar avea grave încălcări a legislației.
„Domnule Igor Grosu, dvs în calitate de președinte al partidului acceptați o astfel de abordare?”, a conchis Liviu Vovc.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata