Maia Sandu ar urma să fie pe locul șase

Maia Sandu, alături de membrii PAS a depus listele cu semnături la CEC. Potrivit ei, au fost colectate 30 de mii de semnături. Aceasta a ajuns la CEC alături de mai mulți susținători, care au scandat în favoarea liderei PAS și împotriva speculațiilor de fraudare a alegerilor.

„Toți oamenii buni din această țară merită să trăiască bine la ei acasă. În aceste alegeri, oamenii vor să scape de hoți, să aleagă un conducător care să-i respecte și să îi unească. Dar pentru aceasta e nevoie ca CEC să asigure ca alegerile să fie libere și corecte.”

Deocamdată, trei politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie: Renato Usatîi, Andrei Năstase și Tudor Deliu. Aseară, și Violeta Ivanov, candidatul partidului Șor, a depus listele cu semnături, la fel cum a făcut-o și Igor Dodon la începutul acestei săptămâni.

Prin urmare, dacă va fi vor fi înregistrați toți cei nominalizați aici, Maia Sandu ar urma să fie a șasea în buletinul de vot.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata