Reținută pentru că a comandat un omor

S-a uitat prea mult la filme! O locuitoare a capitalei, în vârstă de 56 de ani, a fost reținută de către oamenii legii, fiind suspectată pentru pregătire unui omor la comandă, din interes material.

Potrivit informațiilor oferite de către organele de drept, femeia a intrat în vizorul Serviciului de Informații și Securitate, după ce s-a implicat în căutarea unui „killer” cu experiență de luptă în Donbass, care urma să „lichideze” un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani.

 –Înțelegi, eu am nevoie să mă asigur că el este mort. –Îl voi împușca în cap. –Dacă tu vrei așa, atunci așa. –Va fi o singură lovitură. –Cred că este o variantă bună.”

Astfel, un polițist sub acoperire a fost infiltrat drept pretins „killer”, iar individa a fost reținută în flagrant, în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe de bani.

Femeia a fost reținută preventiv pentru 72 de ore, urmând ca procurorii să-i înainteze învinuirea și să prezinte în instanță demersul la arest. Ea riscă pușcărie pe viață.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata