Maia Sandu, după o întâlnire cu Michalko: „Ambasadorul UE ne-a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, ES Peter Michalko. În cadrul discuției, părțile au trecut în revistă subiectele de pe agenda de cooperare cu Uniunea Europeană, precum și cele ce țin de actualitatea internă.

„Ambasadorul UE ne-a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni. Un semnal foarte bun în acest sens este Planul de recuperare economică pentru Moldova, anunțat recent de Comisia Europeană, dar și numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le implementează pe teritoriul țării noastre”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului a discutat cu Ambasadorul UE și despre situația curentă din țară. „Am reiterat faptul că prioritatea noastră imediată este desfășurarea liberă și corectă a alegerilor anticipate din 11 iulie. Un rol important în acest proces îl vor avea misiunile UE de observare a alegerilor”, a subliniat Președintele Maia Sandu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata