Judecătoarea urmărită de mai mulți indivizi ar fi fost filată la comanda lui Veaceslav Platon

Judecătoarea Angela Bostan, de la Curtea de Apel, ar fi magistrata care a fost filată de către 5 indivizi reținuți joi de către procurori, au declarat surse demne de încredere pentru Cotidianul. S-ar fi întâmplat la comanda controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, în condițiile în care aceasta examina un dosar care îl viza direct.

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a anunțat joi că cinci persoane au fost reținute într-un dosar penal pornit pentru inviolabilitatea vieții personale a unui judecător.

„În rezultatul prelucrării informației prezentate de către organele operative, acum două luni, a fost pornită urmărirea penală pentru încălcarea inviolabilităţii vieţii personale. Astăzi, conform probelor acumulate, din punct de vedere tactic, au fost efectuate, în paralel, mai multe percheziții, în cadrul cărora au fost ridicate suporturi electronice și înscrisuri”, menționează PCCOCS printr-un comunicat de presă.

Potrivit surselor noastre, judecătoarea filată ar fi fost Angela Bostan, de la Curtea de Apel, care examinează dosarele „Asito” și „Moldasig”, unde Platon are interese directe.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata