Maia Sandu s-a întâlnit cu părinții deținutei Nataliei Ursachi, femeia cu cinci copii condamnată la închisoare

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu părinții deținutei Nataliei Ursachi și cu avocatul acesteia. La întâlnire au mai fost prezenți Ion Guzun, președintele Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate, și Lilia Tonu, șefa Direcției juridice din cadrul Președinției.

 

Discuția a vizat cererea de grațiere a Nataliei Ursachi, implicit hotărârea Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate referitoare la acest caz. În următoarele zile, Maia Sandu va discuta cu membrii Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pentru a examina suplimentar subiectul, spune Sorina Stefarta, purtătorul de cuvânt de la Președinție.

Natalia Ursachi a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru că „nu a putut achita un credit”. ZdG a scris că femeia a împrumutat 2.500 de euro și a luat un automobil BMW 320 de la Vitalie Plugari, un bărbat care plasase pe un site specializat anunțul că își vinde automobilul, nereturnând nici banii, nici bunul mobil.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata