METEO//Ploi, cer mai mult înnorat și temperaturi modeste pentru această săptămână

Cer înnorat, precipitații și valori normale pentru această perioadă a anului. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru prima parte a celei de-a treia săptămână din luna marie.

Astfel, potrivit sinopticienilor, mâine, cerul va fi acoperit cu nori groși, respectiv, pe întreg teritoriul țării, va ploua, fenomen meteo care în zonele joase s-ar putea transforma în lapoviță și chiar ninsoare. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări, iar dimineața se va forma, din nou, ceață densă.

Ce ține de valorile termice, marți, la Nord, maxima va urca până la +6 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +7 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +8 grade.

Noaptea, minima va oscila între +1 și +5 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, zilele următoare, vremea de afară nu va suferi nicio schimbare, respectiv vom avea valori pozitive atât noaptea, cât și ziua. Și Cerul va rămâne acoperit de nori, iar pe întreg teritoriul țării va ploua slab, iar local va cădea lapoviță. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări seara și dimineața, când va apărea și ceața. În condițiile date, soarele ar putea să ne bucure cu razele lui abia vineri, mai spun sinopticienii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata