Milsami, victorie în doar cinci minute

Milsami Orhei a obținut prima victorie din acest sezon al Diviziei Naționale, după ce a învins-o la scor de neprezentare, 3-0 pe Speranța Nisporeni, într-un meci a cărui soartă a fost rezolvată în doar cinci minute.

Așadar, în ultimul duel al etapei a III-a, prim-planul le-a aparținut oaspeților, care însă s-au lovit de intervențiile bune ale lui Tîmbur. Finalul primei reprize avea însă să fie decisiv pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 38, prin Dragan și l-au majorat două minute mai târziu, când Nazar a punctat, cu un șut plasat.

Mai mult, în minutul 43, Dragan și-a trecut în cont dubla, stabilind, totodată, și rezultatul final, deși după reluare Speranța a forțat în ofensivă, dar nu a reușit nici măcar să marcheze golul de onoare.

La finalul celor 90 de minute, Ghenadie Pușca a menționat că diferența de pe teren a făcut-o primul gol.

„O victorie mult așteptată, cu un adversar foarte bun, puternic. Deci, norocul nostru a fost că am marcat primii, iar după acest moment băieții au evoluat mai relaxat, adică au gândit fiecare fază cu capul limpede.”

De partea cealaltă, Volodymyr Prokopinenko s-a arătat dezamăgit de ratările elevilor lui.

„În fotbal mereu câștigă cel care finalizează momentele create. Astăzi, echipa adversă a profitat de momentele pe care și le-a creat în prima repriză, ei au putut să marcheze și au făcut-o.”

După acest meci, Milsami a urcat pe cinci, cu cinci puncte, în timp ce Speranța a coborât pe nouă, având un singur punct acumulat în primele trei etape.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata