MiniFotbal: Volta, RED DEVILS ȘI Tehmet, luptă pentru PLAY-OFF

Volta, Red Devils și TehMet se bat pentru un loc în play-off în Seriei Naționale a Campionatului Moldovei la minifotbal, MF Series, disputat sub egida Federației Sportive Naționale de Minifotbal. În cadrul etapei a XIII-a s-a făcut remarcat ex-internaționalul moldovean, Oleg Șișchin, care a înscris un gol fabulous.

Ulterior, fostul jucător al echipei CSKA Moscova a reușit o dublă pentru Ecolux, care a remizat cu Volta într-un meci spectaculos, încheiat la egalitate, scor 6-6.

Pentru Ecolux au mai înscris Alexandr Bezimov, Artur Cepuc, Igor Bîcicov și Denis Rassulov, în timp ce pentru formația antrenată de Dumitru Turcu au marcat Constantin Iavorschi și Radu Pegza, ambii câte o dublă, Adrian Apostol și Octavian Onofrei.

(Dorel Cristea, manager Volta)

„A fost un meci cu multe goluri. Rezultatul arată, 6-6. A fost spectacol. Am controlat meciul de la început până la urmă, doar că cred că nu ne-a ajuns puțin concentrare și noroc ca să câștigăm.”

(Sandu Zagorodnîi, manager Ecolux)

„Fără antrenamente noi facem față cu clasă, având fotbaliști cu experineță ca Șișchin, ca Lungu, ca Mardari. Practice, asta ne ține în picioare.”

Într-un alt meci, campioana în exercițiu Mold Progress Durlești s-a impus în fața lui TehMet cu 4-2. Pentru câștigători au punctat Andrei Negara de două ori, Sergiu Nicolaiciuc și Cristian Bradu, în timp ce pentru cei învinși – Vlad Cojocaru și Alexandr Sigai.

Ce ține de a treia partidă, aici Red Devils s-a impus în fața lui Master Class, scor 5-2. La capătul celor două meciuri, jucătorii celor de la Red Devils și TehMet au declarat că vor lupta pentru a accede în play-off.

(Ion ROTARU, jucător Red Devils)

„Presupun că un pic ne-am relaxat în privința problemelor de lot ale adversarului, dar per total cred că am controlat cap-coadă.”

(Ruslan Manoli, jucător TehMet)

„Venim în curând cu un nou campionat, cred că cu o echipă și mai puternică și, cum am spus și la început, o să ne batem pentru titlul, pentru play-off și pentru Liga Campionilor.”

Cu două etape înainte de finalul campionatului regulat, Mold Progress și Ecolux și-au asigurat locurile în play-off, în timp ce pentru celelalte două bilete lupă Volta, Red Devils și TehMet.

De menționat că Campioana Seriei Naționale va reprezenta Moldova în Liga Campionilor, iar alte formații vor participa la competițiile Federației Europene de Minifotbal, EuroCup și Euro Business Cup.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata