Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat-o pe Ina, polițista care, în afara orelor de lucru, a contribuit la reținerea a doi indivizi înarmați

Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat-o pe Ina, polițista care, în afara orelor de lucru, a contribuit la reținerea a doi indivizi înarmați.

„În acest context, am avut ocazia să-i mulțumesc colegei noastre – ofițerul superior de investigații a Biroului crime grave Ina Ciubatîi, care a contribuit la identificarea și reținerea suspecților în săvârșirea infracțiunii din 22 septembrie 2021, unde trei persoane necunoscute, au acționat intenționat și au pătruns prin acces liber în locuința unui cetățean, având scopul sustragerii bunurilor prin atac tâlhăresc, iar prin aplicarea violenței fizice i-au pus viața și sănătatea acestuia în pericol. I-am conferit cu mândrie și pe merite distincția „Crucea Pentru Merit clasa II”, care sper să-i fie o motivație în plus în îndeplinirea serviciului”, a declarat Ana Revenco.

Ina este polițista de 30 de ani, din cadrul Biroului Căutare a IP Briceni, a cărui spirit de observație și inițiativă a ajutat la reținerea cei doi tineri înarmați din Trebiseni.

Ina își duse copilul acasă, în orașul Edineț, de la școala din Briceni, iar în timp ce se întorcea la muncă, l-a observat pe unul dintre cei doi suspecți.

Polițista l-a urmărit până la terasa „Bomba”, unde a apărut și cel de-al doilea suspect, iar mai apoi a stat cu ei la masă și i-a ținut de vorbă până când au ajuns ajutoarele de la IP Edineț.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata