Mitropolitul Vladimir a efectuat o vizită la Moscova

La 23 și 24 septembrie 2021, în Sala de tron a reședinței Patriarhale și Sinodale de la Mănăstirea „Sfântul Daniel” din Moscova sub președinția Sanctității Sale Patriarhul Kiril s-a desfășurat ședința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

În calitate de membru permanent al Sfântului Sinod, „a participat și Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove”, informează, într-un comunicat de presă, Mitropolia.

În cea de a doua zi a ședinței, Sfântul Sinod a dat o apreciere vizitei Patriarhului Constantinopolului Bartolomeu la Kiev.

După încheierea ședinței Sfântului Sinod, la paraclisul „Toți Sfinții care în Biserica Rusă au strălucit” al reședinței Patriarhale și Sinodale de la Mănăstirea „Sfântul Daniel” a fost săvârșită litia întru pomenirea nou-adormiților ierarhi.

La final, Președintele Departamentului Sinodal pentru relațiile Bisericii cu societatea și mass-media, Vladimir Legoida, a comentat totalurile ședinței Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata