Năstase, despre scandalul din CMC: „Nimic despre jocul de-a Tom și Jerry dintre PAS și PSRM”

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a venit cu o reacție pe Facebook, după mai multe îmbrânceli dintre consilierii formațiunii sale și cu cei de la PAS, de săptămâna trecută. Năstase spune că aceasta „a fost operațiune de manipulare și intoxicare a opiniei publice de dragul unor dividente electorale, pusă în aplicare de cei care au destrămat Blocul ACUM și în CMC, după modelul colegilor lor din Parlament”.

„Nimic despre jocul de-a Tom și Jerry dintre PAS și PSRM și despre provocarea ipocrită a unui consilier, căruia pe timpul lui Plahotniuc i se fabricau dosare penale, în timp ce hienele de toate culorile erau la adăpostul uzurpatorului. Exact așa făcea și Plahotniuc, beneficiind de controlul asupra media. Diferența este simplă, cu Plahotniuc la putere, propaganda oligarhică se făcea pe bani mulți furați de la un stat mic, de la moldoveni, actuala se face pe și mai mulți bani. Bani cât ai unor intregi imperii. Plahotniuc lovea din față, azi, însă, suntem loviți pe la spate și de cei de stânga, și de cei de dreapta, de toți cei care nu au crâcnit un cuvânt pe vremea odiosului și au preferat confortul de pe lângă el” , a mai declarat Năstase.

 

Vineri, Președintele Fracțiunii PAS a intrat în conflict direct cu Dinari Cojocaru, consilier PSRM. Conflictul s-a iscat din cauza unor proiecte imobiliare.

Consilierii PAS acuzau consilierii Platformei DA și PSRM că susțin și votează pentru un proiect imobiliar care s-ar realiza cu mari nereguli în legislație. De altfel, în timp ce unii consilierii s-au luat la harță, alții au votat proiectele respective.

 

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata