METEO//Nu scăpăm de cer înnorat, precipitații și valori un pic scăzute

Nu scăpăm de cer înnorat, precipitații și valori un pic scăzute pentru această perioadă a anului nici în această săptămână, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Astfel, potrivit sinopticienilor, mâine, cerul va fi acoperit în cea mai mare parte a zilei cu nori, respectiv, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va bate moderat, cu posibile intensificări, iar în primele ore ale zilei s-ar putea să apară și ceața densă.

Ce ține de valorile termice, marți, la Nord, maxima va urca până la +10 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +11 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +12 grade.

Noaptea, minima va oscila între -3 și +2 grade Celsius.

Totuși, conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, de miercuri, vremea de afară se va strica și mai mult. Astfel, din cauza faptului că maxima va coborî simțitor, stropii de ploaie se vor transforma periodic în lapoviță și chiar ninsoare. Vântul va bate moderat, intensificându-se însă în timpul căderii precipitațiilor. Instabilitatea atmosferică și termică ar urma să se termine spre sfârșitul săptămânii, mai precizează sinopticienii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata