Natalia Gavrilița, decorată pentru rezultate deosebite în politică

Fosta prim-ministră, Natalia Gavrilița, a primit premiul pentru liderism Women Political Leaders (WPL) Trailblazer Award, acordat femeilor care au obținut rezultate deosebite în politică. Premierea a avut loc la Bruxelles, în cadrul summit-ului Women Political Leaders Summit 2023, la care au participat sute de femei politiciene din diferite state ale lumii, scriu cei de la Unimedia.

„Sunt onorată că am primit premiul pentru liderism Women Political Leaders (WPL) Trailblazer Award, acordat femeilor care au obținut rezultate deosebite în politică, alături de Sanna Marin, prim-ministra Finlandei, Mary Robinson, fosta președintă a Irlandei și Sahle-Work Zewde, președinta Etiopiei.
Sunt recunoscătoare pentru acest premiu care aduce un tribut femeilor ce au avut curajul și determinarea să se implice în politică pentru a schimba viața oamenilor spre bine. Experiența proprie mă convinge că datorită acestor femei Moldova are rezultate remarcabile și atinge noi culmi ale succesului. Îndemn cât mai multe femei să se implice și să se susțină reciproc, căci lucrurile frumoase se obțin în echipă”, a scris Natalia Gavrilița într-o postare.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata