Natalia Moloșag s-a răzgândit și a retras cererea de demisie

Natalia Moloșag s-a răzgândit și a retras cererea de demisie. Ea a anunțat că a cerut anterior că retrage această cerere, deși astăzi Parlamentul a inclus pe ordinea de zi cererea ei de demisie.

Avocatul poporului, Natalia Moloșag, a recunoscut că fostul ei client, care a fost condamnat condiționat pentru proxenetism, de care el însuși a pledat vinovat, este într-adevăr asistentul ei din 2018. Astfel, Moloșag a decis să ajute clientul să socializeze și să ajungă pe drumul cel bun.

Adevărat, în biroul Avocatului Poporului, Godorog a ajuns pe bază de voluntariat, adică nu ca să existe un loc de muncă oficial și un câștig, Dmitri, potrivit spuselor Nataliei Moloșag, a devenit electrician, șofer, bodyguard și muncitor auxiliar, deoarece, spune Avocata Poporului, a fost amenințată încă din prima zi de la preluarea mandatului.

(Natalia Moloșag, Avocatul Poporului)

„Pentru faptul că s-au întâmplat aceste lucruri, vreau să vă spun că eu aveam nevoie, lângă mine, de un om de încredere, iar dumnealui mi-a demonstrat-o în cadrul a trei ani de zile”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata