Natalia Moloșag spune că va solicita tragerea la răspunderi a fostei conduceri a Ombudsmanului, chiar dacă fostul șef al oficiului a murit

Natalia Moloșag spune că va solicita tragerea la răspunderi a fostei conduceri a Ombudsmanului, chiar dacă fost șef al oficiului, Mihail Cotorobai, a murit la începutul acestui an.

Natalia Moloșag, Avocatul Poporului, crede că este victima unui atac mediatic, pentru că „ar fi depistat mai multe ilegalități la Oficiu”. Ea a declarat că fosta conducere ar fi comis mai multe ilegalități, care vor fi transmise organelor de drept pentru intentarea dosarelor penale. Ea crede că „personalul Oficiului Avocatului Poporului se răzbună pe ea” cu lansarea informației despre angajarea proxenetului Dumitru Godoroga.

Moloșag „va precăuta posibilitatea să demisioneze” din funcția de Avocat al Poporului, însă „după ce vor fi toate rezultatele controalelor inițiate” la Oficiul Avocatului Poporului. Moloșag crede că implicarea ei a unui proxenet în activitatea acestei instituții „în baza contractului de prestare de servicii” nu este o greșeală. Posibila demisie va fi motivată „doar pentru a nu prejudicia imaginea instituției”.

Proxenetul Dumitru Godoroga ar fi asigurat „protecția și deplasările în teritoriu” a Avocatului Poporului, Natalia Moloșag. Despre aceasta a anunțat chiar Natalia Moloșag, care a precizat că de la numirea sa în funcție „a fost amenințată”, fără a da detalii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata