O companie petrolieră conectată la fiul fostului ministru democrat al Apărării, Alexandru Pînzari, va încasa aproape 3 milioane de lei pentru depozitarea și distribuția motorinei donată de România

O companie petrolieră conectată la fiul fostului ministru democrat al Apărării, Alexandru Pînzari, va încasa aproape 3 milioane de lei pentru depozitarea și distribuția motorinei donată de România. Firma a obținut contractul în urma unor negocieri directe simulate, scrie Dumitru Ciorici pe canalul său de Telegram.

Inițial, drept punct de livrare a motorinei a fost stabilit or. Chișinău, dar, în cele din urmă, a ajuns să fie depozitată în extremitatea nordică a țării, la 250 de kilometri distanță de capitală. Și asta în condițiile în care aproape jumătate dintre beneficiari sunt producători agricoli din raioanele de sud.

În contextul secetei de anul trecut, în urma unor negocieri purtate între Maia Sandu și Autoritățile de la București, România a decis să doneze 6.000 de tone de motorină fermierilor care au avut de suferit de pe urma calamităților de anul trecut.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata