O echipă a Platformei DA a participat la monitorizarea alegerilor parlamentare, regionale și locale din Suedia

O echipă a Platformei DA a participat la monitorizarea alegerilor parlamentare, regionale și locale din Suedia, unde au sărbătorit împreună cu colegii scandinavi victoria preliminară a blocului de dreapta din care fac parte și Partidul Moderat și Partidul Creștin Democrat. Despre acest fapt a anunțat liderul PPPDA, Dinu Plîngău, care a ținut să menționeze că invitația de participare a parvenit de la partenerii din PPE, Partidul Creștin Democrat din Suedia (KD) și de la președinta Ebba Busch.
Potrivit lui Plîngău, formațiunea politică pe care o conduce va continua parteneriatul cu KD și Centrul Internațional Creștin Democrat din Suedia pentru pregătirea alegerilor locale de anul viitor din Republica Moldova, susținerea participării femeilor în procesul electoral, încurajarea tinerilor prin implicarea în viața politică și consolidarea unui proces electoral democratic.

 

„Felicit delegația Platformei DA, în frunte cu vice-președinta partidului responsabilă de relațiile externe, Iana Stanțieru, cât și pe Radu Moldovanu, membru al BPN, responsabil de ideologia partidului pentru prestația frumoasă și recunoștința colegilor din KD”, a scris Dinu Plîngău pe Facebook.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata