O fată de 14 ani ar fi fost violată în parcul „Valea Trandafirilor” de la Botanica. Detalii oferite de poliție

O copilă de 14 ani a fost violată în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Cazul a avut loc în seara de 19 iulie. Agresorul ar avea 32 de ani. Acesta a fost reținut de poliție.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00, pe 19 iulie, în apropierea lacului din parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al capitalei. Acesta susține că strigătele fetei au fost auzite de trecători, însă nimeni nu a intervenit. Minora a fost văzută ulterior plângând dezbrăcată pe o bancă, însă atunci când oamenii s-au apropiat, aceasta s-a ascuns în fâșia forestieră.

Un echipaj de carabinieri al Direcției regionale ,,Centru”, fiind implicat în serviciul de menținere a ordinii publice în sec. Botanica al capitalei, prin stația radio au fost informați de comiterea unui viol.

Carabinieri s-au deplasat în parcul Valea Trandafirilor, iar în urma discuției cu minora de 14 ani și semnalmentele prezentate de ea, oamenii legii la scurt timp au reușit să rețină un bărbat ce corespundea descrieri, care ulterior a fost recunoscut și de victimă.

Natalia Stati, ofițerul de presă al poliției capitalei a confirmat existența unei anchete în acest sens. Ea a precizat că a fost reținut un bărbat:

„Este înregistrat un astfel de caz, o minoră a fost agresată sexual, individul a fost reținut pentru 72 de ore. Fetei i-a fost dată îndreptare la expertiză. Polițiștii desfășoară acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata