Octavian Țîcu cere scoaterea Partidului Șor în afara legii. Deja pregătește un proiect de lege în acest sens

Deputatul Octavian Țîcu a cerut luni, de la tribuna Parlamentului, scoaterea Partidului ȘOR în afara legii, după ce deputații Petru Jardan și Denis Ulanov au fost lipsiți de imunitate și reținuți, notează Cotidianul.md.

În cadrul unui discurs de la tribuna Parlamentului, Țîcu a calificat Partidul ȘOR drept „grup infracțional organizat”

„Astăzi cred că s-au întrunit condițiile ca noi să declarăm Partidul ȘOR drept unul neconstituțional, iar ulterior să fie scos în afara legii. Grupul criminal Șor a fost autorul principal al furtului miliardului – cel mai mare jaf din istoria Republicii Moldova. Acest partid are numele unui președinte criminal. Personal, voi face un proiect de lege pe care îl voi înainta fiecărui deputat în parte pentru a-l semna”, a declarat Țîcu.

Replica deputatei Partidului ȘOR Marina Tauber nu a întârziat prea mult.

„Îl cunosc pe Tîcu de când eu eram președintă a Federației de Tenis și mă gândeam că el este unul adevărat, un sportiv adevărat. Precis îmi iau cuvintele înapoi. Este zero pentru că astăzi a venit în fața cetățenilor, în fața Parlamentului, și și-a făcut PR la maxim pe seama lui Ilan Șor, și pe seama Partidului ȘOR. Domnule Țîcu, noi înțelegem că nu vă merge la nimic, nici în istorie, nici în sport, nici în politică. Nu plângeți, vă rog, că toată lumea deja face glume pe seama dumneavoastră”, a spus Tauber în replică.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata