Opinie: „Dacă Maia Sandu se va întâlni cu Putin, atunci ea îi va depăși pe toții președinții”

Dacă președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întîlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și ei vor ajunge la un acord cu privire la cooperare, atunci ea îi va depăși pe toți președinții noștri anteriori. Această opinie a fost exprimată pentru eNews de fostul primar general al mun. Chișinău, Serafim Urechean, transmite Noi.md.

Potrivit lui, timpul va arăta ce se va întîmpla cu noul guvern. „Dar, din moment ce majoritatea alegătorilor au votat pentru acesta, el trebuie respectat. Și să le dăm o șansă să arate e poate. Dacă vor putea rezolva măcar problemele corupției, deja va fi bine. Și nu trebuie să dezamăgim oamenii înainte de timp”, a spus Serafim Urechean.

„Dar, din moment ce majoritatea alegătorilor au votat pentru acesta, el trebuie respectat. Și să le dăm o șansă să arate e poate. Dacă vor putea rezolva măcar problemele corupției, deja va fi bine. Și nu trebuie să dezamăgim oamenii înainte de timp”, a spus Serafim Urechean.

„Într-un an-doi vom vedea de ce este capabil noul guvern. Țara experimentează deja de 30 de ani, vom mai răbda cîțiva. Există cîteva rețete destul de simple, cu ajutorul cărora statul poate fi gestionat cu succes. Principalul lucru aici este să nu-ți arăți ambițiile și să nu lucrezi după principiul „lasă-l să fie prost, dar al nostru”. Să nu pună lideri în fruntea ministerelor și departamentelor după acest principiu”, a spus fostul primar de Chișinău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata