PA oferă noi detalii despre perchezițiile efectuate la sediul central al Partidului ȘOR

Procuratura Anticorupție (PA) oferă noi detalii privind perchezițiile efectuate la sediul central al Partidului Politic ,,Șor”. Potrivit PA, în rezultatul perchezițiilor efectuate în seara zilei de doi noiembrie, au fost reținute opt persoane.

Instituția mai precizează că persoanele reținute sunt bănuite de participarea în calitate de complici la săvârșirea infracțiunii de acceptare cu bună știință a finanțării Partidului Politic din partea unei grup criminal organizat.

Totodată, se comunică că în termenul de 72 ore va fi luată o decizie cu privire la aplicarea unei măsuri preventive.

Amintim că, în cadrul investigațiilor efectuate în cadrul cauzei penale privind finanțarea ilegală a Partidului Politic „Șor”, Procuratura Anticorupție în comun cu Centrul Național Anticorupție (CNA) a efectuat percheziții miercuri în sediul central al Partidului Politic „ȘOR”.

Astfel, în cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistați și ridicați bani în sumă totală de 321 700 lei. Potrivit Procuraturii, mijloacele bănești erau destinate pentru plata neoficială a salariilor, achitate în plic angajaților partidului din partea grupului criminal organizat.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata