Partidul lui Chicu a depus actele la CEC: „Sigur vom intra în Parlament”

Încă o formațiune politică a depus actele la Comisia Electorală în vederea înscrierii în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Este vorba de Partidul Dezvoltării și Consolidării din Moldova, a cărei conduceri, în frunte cu fostul prim-ministru, Ion Chicu, a declarat că merge la acest scrutin cu o echipă pregătită sută la sută pentru a schimba în bine situația din Moldova.

(Ion Chicu, președintele PDCM)

„Sunt onorat și foarte fericit că avem o echipă care își asumă o responsabilitate față de cetățeni, față de țară. Avem în listele noastre, după cum am și anunțat anterior, mulți intelectuali, profesioniști, oameni care au demonstrat că țin la țara naostră, știu cum să facă lucrurile.”

Întrebat la câte mandate se așteaptă să obțină partidul său, Ion Chicu a refuzat să dea o cifră exactă, dar a declarat că este sigur că va intra în noul Parlament.

(Ion Chicu, președintele PDCM)

„O să vedem. De Măria Sa, alegătorul totul depinde, dar noi suntem siguri că mesajul cu care venim în fața cetățenilor va fi acceptat, va fi înțeles, iar câte mandate va avea un concurent sau altul vor decide cetățenii. Sper să aibă această posibilitate indiferent de unde să află, în țară sau în diasporă.”

Ion Chicu a fost foarte atent și la răspunsul oferit atunci când a fost întrebat cu ce partide ar face coaliție în viitorul Parlament, spunând că este încă prematur pentru a lua o decizie în acest sens.

Verificarea actelor depuse urmează să fie realizată în decursul a 7 zile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata