Partidul „Puterea Oamenilor” și-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar general al municipiului Chișinău

Ex-primarul interimar, Ruslan Codreanu, va candida pentru funcția de primar al Capitalei în 2023. Decizia a fost luată în cadrul congresului partidului „Puterea Oamenilor”, care s-a desfășurat sâmbătă, 22 octombrie.

În cadrul evenimentului a fost prezentat raportul de activitate a formațiunii pentru ultimele 12 luni și planurile pentru următoarea perioadă, modificarea unor prevederi ale statutului partidului și aprobarea unei noi componențe a Consiliului Politic Național. De asemenea, s-a pus în discuție subiectul implicării doamnelor în politică și necesitatea creării Organizațiilor de Femei și Tineret.

„Văd ca echipa Puterea Oamenilor să fie unul dintre partidele care pe termen lung să facă politică în Moldova. Noi nu suntem pentru a dezbina și a semăna ură, dar totodată problemele și soluțiile Moldovei nu rezidă într-un singur partid. Moldova are nevoie de unitate”, a spus Ruslan Codreanu.

Amintim că, Ruslan Codreanu a ocupat funcția de edil interimar din vara anului 2018, după ce alegerile locale noi din Chișinău, câștigate de Andrei Năstase, nu au fost validate. În iulie 2019, Ruslan Codreanu a fost însă demis din funcția de primar interimar al capitalei, dar și din cea de viceprimar. În februarie 2021, Ruslan Codreanu a fost desemnat președinte al Partidului Puterea Oamenilor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata