În capitală s-a desfășurat o amplă acțiune de salubrizare. Ceban: „Împreună facem orașul mai frumos”

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul acțiunii de salubrizare a teritoriului și colectare a frunzișului din curțile de blocuri desfășurată sâmbătă, 22 octombrie 2022, au participat peste 2000 de oameni. Timp de 3 ore, reprezentanții serviciilor municipale, voluntari, elevi, ai Uniunii tinerilor și studenților din Moldova, simpli cetățenii, au colectat deșeuri și  frunzele din din zonele verzi ale capitalei si curțile blocurilor în care locuiesc. În total au fost fost colectate 270 tone de deșeuri vegetale. 

Primarul General al capitalei, Ion Ceban a îndemnat cetățenii să fie activi prin implicare la efortul depus în cadrul inițiativei municipalității de salubrizare.

„Astăzi, împreună cu sute de voluntari, ne-am suflecat mânecile și am desfășurat o amplă campanie de salubrizare de toamnă. Suntem în toate sectoarele – parcuri, scuaruri, alei, instituţii de învăţământ, curți de blocuri – facem curățenie peste tot! Saci, mănuși, instrumente și transportarea gunoiului sunt asigurate de municipalitate. Împreună facem orașul mai frumos!”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

De menționat că pe parcursul zilei de sâmbătă, în cadrul acțiunii municipalității de colectare organizată a frunzișului, au fost evacuate 55 rute de deșeuri vegetale.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata