PAS, după declarațiile președintelui: „Susținem necondiționat toate demersurile Maiei Sandu”

Partidul Acțiune și Solidaritate a anunța aseară că a luat act de decizia Curții Constituționale. Este un conflict politic dintre două autorități ale statului – un Parlament nelegitim şi nereprezentativ pe de o parte şi un Preşedinte votat de un milion de oameni, mandatat să lupte cu acest Parlament nelegitim şi nereprezentativ.
„Singura soluție sunt alegerile anticipate şi resetarea Parlamentului”, spun cei de la PAS, care mai afirmă că „Moldova nu poate fi lăsată pe mâinile lui Șor, Plahotniuc și Dodon. Moldova a trecut deja prin asta și toți cetățenii știu ce se întâmplă când hoții conduc statul – furtul miliardului, furtul aeroportului, sărăcie, scheme și abuzuri.
Noi nu putem permite să ne întoarcem la acele vremuri. Atât timp cât un prim-ministru depinde de voturile lui Șor, Plahotniuc și Dodon în Parlament, activitatea acestuia este compromisă din start. Intenția acestor oameni nu este pentru a face legi, ci de a continua schemele și a fura cetățenii în continuare”.
„PAS va susține necondiționat toate demersurile Președintei Maia Sandu în căutarea soluțiilor pentru declanșarea anticipatelor”, au conchis membrii formațiunii.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata