PCRM: „Suntem disponibili să protejăm interesele cetățenilor”

În conformitate cu planul de lucru al Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central al PCRM, la 17 iulie, a avut loc plenul Comitetului Central al Partidului.

Plenul a rezumat rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 2021. Activitatea organizațiilor partidelor municipale și regionale pentru a mobiliza organizațiile partidelor primare și a magazinelor pentru a participa la activitățile de campanie la alegeri a fost considerată insuficientă.

Comitetul central a stabilit în fața tuturor structurilor partidului sarcinile creșterii gradului partidului și consolidarea prezenței partidului în mase, ridicarea nivelului ideologic al agitatorilor comunisti și creșterea abonamentelor la ziarul comunist, apărarea intereselor așezărilor și a locuitorilor acestora și pregătirea pentru următoarele alegeri locale, monitorizarea îndeplinirii ordinelor alegătorilor și disponibilitatea de a proteja interesele cetățenilor.

Plenul a aprobat participarea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova la alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei în cadrul Blocului Electoral cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Comitetul central PCRM a aprobat textul Acordului privind înființarea Blocului Electoral și a delegat președintelui PCRM, Vladimir Voronin, autoritatea de a semna toate documentele în care partidul este menționat ca parte constitutivă a blocului.

Plenul i-a înlăturat din Comitetul central pe cei care pierduseră contactul cu partidul.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata