Platforma DA a pregătit textul moțiunii de cenzură

Conținutul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit. Cel puțin asta susține deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari. Potrivit lui, fracțiunea este în așteptarea ultimelor sugestii din partea colegilor din Partidul Acțiune și Solidaritate.

Potrivit lui Slusari, moțiunea de cenzură va fi depusă doar după ce va fi semnată de cei 26 parlamentari ai Platformei „DA” și PAS.

„Așteptăm ultimele sugestii de la PAS. Este important ca moțiunea să fie semnată de cei 26 de deputați, împreună cu PAS. În această seară va avea loc ședința Biroului Politic al Platformei „DA”, unde, intuiesc eu, va fi luată decizia ca mâine să semnăm această moțiune de cenzură. Fracțiunea Platformei „DA” are doar 11 mandate și contăm foarte mult pe sprijinul fracțiunii PAS”.

Platforma DA a anunțat despre intenția depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva cabinetului de miniștri condus de Ion Chicu, însă nu pe marginea angajării de răspundere.

Anterior, deputații din opoziție au afirmat, în nenumărate rânduri că actualul Executiv  nu a făcut față crizei sanitare, dar nici celei economice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata