Platforma DA cere convocarea de urgență a ședinței plenare a Parlamentului: „În România, prețurile la carburanți s-au ieftinit. La noi însă – nu”

Fracțiunea Platforma DA cere convocarea de urgență a ședinței plenare a Parlamentului pentru examinarea situației pe piața produselor petroliere. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

„Fracțiunea Platforma DA cere convocarea urgentă a ședinței plenare a Parlamentului pentru examinarea situației pe piața produselor petroliere.
În România în ultima perioada se atestă ieftinire simțitoare a prețurilor la carburanți. În Repuvblica Moldova în ultimii 6 luni prețul unui litru de benzină a crescut cu peste 5 lei. Este un dezmăț din partea companiilor petroliere.
În acest context, solicităm audierea în cadrul ședinței plenare a legislativului raportul secret al Consiliului Concurenței privind acordurile de cartel din partea companiilor petroliere în perioada 2019-2021, precum și raportul ANRE referitor la elaborarea metodologiei de reglementare a formării și aplicării prețurilor maximale la produsele petroliere”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata