Platforma DA, după consultări: „Propunem un Guvern condus de reprezentanții PPDA”

Deputații PPDA au participat la consultări cu președintele Maia Sandu. Ei susțin că i-au propus șefului statului o foaie de parcurs, cu un Guvern condus de reprezentanții PPDA.

 

Deputații PPDA susțin că Parlamentul nu va putea fi dizolvat în perioada următoare, de aceea sunt de părere că doar un Guvern condus de PPDA va face față provocărilor. Alexandru Slusari spune că Maia Sandu nu s-a expus aspra propunerilor înaintate.

„Noi am prezentat cum vedem acest Guvern, foia de parcurs pentru anticipate. Decizia aparține doamnei Sandu, dar să fie clar: contextul pandemic și juridic din țară, nu este să alegem între anticipate și un Guvern anti-criză. Noi avem trei variante: Un Guvern Șor-Dodon cu Durleșteanu la Guvern, variantă periculoasă pentru Moldova. 2 Blocaj total, unde nu este investit un Guvern. Cel mai probabil nu va fi posibil dizolvat Parlamentul și va rămâne Guvernul Ciocoi, care nu este pregătit, un Guvern răsuflat, care seara merge la președinte, seara la șeful Legislativului. Acest Guvern nu este potrivit pentru a gestiona problemele țării. Varianta trei: Un Guvern condus de PPDA, care cu siguranță va face față provocărilor și după asta, în 2021 să mergem la anticipate”, a declarat Alexandru Slusari, deputat PPDA.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata